Loading...

Sedinta foto de antreprenoriat

Dana Ganja sedinta foto antreprenoare

Indiferent cat de pudrata ori despletita m-as prezenta la o intalnire de lucru, competentele, experienta si talentul meu raman aceleasi. Uniforma de antreprenor imi ia ceva timp, dar imi si da ocazia de-a centra atentia pe ce-avem de muncit, nu pe mine. Mi se pare deghizarea ideala in cazurile in care am de vorbit cu oameni care nu vad esenta de aparenta.

Se pare ca discrepanta intre imaginea oficiala si prezenta de zi cu zi nu e numai problema mea. Cand Cuibul Berzelor a lansat invitatia de a se prezenta pe blog tuturor mamelor antreprenoare din comunitate, multe dintre noi ne-am pastrat emailurile de raspuns in Drafts, din lipsa de fotografii conforme. Asta pana cand ne-am intalnit cateva ca sa scaparam ideea care avea sa cuprinda apoi o multime de mame antreprenoare din acelasi sat virtual. Si-a iesit o sedinta foto cu si pentru antreprenoarele Cuibului. Ca dovada ca exista ceva mai puternic decat invidia feminina: solidaritatea materna!

Cum m-am pregatit pentru sedinta foto de antreprenoriat

  • Tuns, vopsit si coafura la Salon Ideal Estet in Floresti – dupa ce-am suferit un infarct tacut, cand mi-am vazut parul umed, proaspat vopsit, lucind roscat-rozaliu, era sa mai fac un atac de cord cand m-am intalnit cu pretentiosul meu sot si m-a complimentat c-un zambet obraznic in plina strada. Zici ca-i zambea unei femei, nu unei mame!
  • Diagnostic al pielii si machiaj puse la cale de Daniela Dan, director la Oriflame Romania. Cum eram gata coafata, n-a fost nevoie sa amintesc de faptul ca ma mobilizez sa ma piaptan cam de doua ori pe saptamana. N-am scapat de la a marturisi ca folosesc crema de fata cam o data la doua saptamani. Am stat moale si docila pe scaun pana cand m-au trimis sa ma vad in oglinda. Cand am dat nas in nas cu varianta mea indraneata, am intrat imediat in competitie, indreptand spatele!
  • Fotografii in aer liber facute de DWL Photography. M-am dus incarcata de trac, de complexe, de retineri si complet nepregatita ca atitudine. Dana si Lorand s-au prefacut ca-si regleaza aparatul pana am scapat un pic de postura de animal impaiat si-au glumit nitel cu mine, cat sa-mi remodeleze zambetul stereotip de pe fata. Pentru ca-s perfectionisti, au tinut neaparat sa mai regleze una-alta si-n Photoshop, dar eu zic c-au editat cel mai mult prin atitudinea lor.

Dana Ganja

Stiu, stiu! 🙂 A iesit ceva uimitor chiar si pentru mine, ma abtin cu greu sa nu-mi dau like-uri singura 🙂

Ce alte antreprenoare au mai participat la sedinta foto

Cu Irina Forgaciu am fost colega 3 luni de zile, in vremuri imemoriale. N-aveam nici un motiv sa trecem mai departe de „salut-salut”. Steluta mea si Ana ei, nascute si crescute in acelasi sat virtual al Cuibului Berzelor, ne-au scos impreuna la iarba verde si capuse si au transformat curtea Irinei in gratar pentru copt vinetele familiei mele extinse. Cand nu face acte de binefacere si cand nu uita de ea jucandu-se cu copiii, Irina e psiholog cu ureche fina si sfaturi de nadejde.

colaj Irina Forgaciu

Pe Madalina Mirastian am vazut-o prima data la o intalnire a antreprenoarelor din Cuib. Venise fix asa cum se cade la o intalnire de mame muncitoare – cu puiutul in sistemul de purtare. Urmatoarea noastra intalnire de afaceri a fost pe jumatate pe o terasa, pe jumatate in parc, pentru ca baiatul ei se saturase de povestile noastre serioase si-avea pofta de explorat. In aer liber si la racoare au venit mai rapid ideile de promovare a proiectului ei, Poezie cadou.

Dana Ganja

Carmen Mihalca este specializata in SEO si Google Adwords, face webdevelopment si brandind de acum 17 ani, cand si-a dat seama ca n-are stofa de angajat si n-are-ncotro decat sa-si ia antreprenoriatul in cap. Pe langa Touchtechmai anima si site-ul cu recenzii de carti pentru copii, File de visPare a avea o rabdare interminabila cu profanii intr-ale internetului, asa ca mine, si e mana larga in sfaturi valoroase pe care le ofera oricui o-ntreaba.

Dana Ganja

Cand scapa de la sustinerea de cauze prin instante, Dana Waldraf prefera sa vada lumea prin ochiul fara de gene al aparatului foto. Seara, cand adoarme fiica ei, editeaza fotografii si cred ca munca ei de antreprenoare ii iese excelent chiar daca nu-si da cu doua straturi de rimel inainte. Astia-s Dana si Lorand, DWL Photography, cand sunt de cealalta parte a obiectivului.

DWL Photography

Multumirile mele merg catre

Nora Niculescu, pentru ce face din Cuibul Berzelor. Raluca Bojan, care-a adunat antreprenoarele Cuibului intr-un grup de lucru. Daniela Dan pentru machiajul profesionist. Dana&Lorand Waldraf – pentru obiectivul magic. Ana Marchis – pentru camerele si curtea de la centrul educational Octofun. Si sotul meu – pentru ca ma iubeste si cand nu arat asa. Adica mereu 🙂

Facebook Comments

Comments

comments

You might also like

No Comments

Leave a Reply