Loading...

“Doar ţiţi rămâne mică” e gata să pornească spre voi

Coperta Doar titi ramane mica

UPDATE ianuarie 2018: Tirajul de cărţi tipărite în urma campaniei de crowdfunding s-a epuizat. Pentru că interesul este mare, intenţionez tipărirea unui nou tiraj – sper că va fi disponibil cel târziu la început de februarie 2018. Dacă termenul nu e prea îndepărtat pentru tine şi crezi că poţi aştepta, te rog trimite-mi precomanda ta urmând “instrucţiunile” de mai jos. Înainte de a începe expedierea comenzilor din noul tiraj, te voi contacta prin email ca să-mi confirmi sau infirmi comanda.

Mulţumesc pentru susţinere şi sper ca răbdarea să-ţi fie răsplătită de poveste!

“Doar ţiţi rămâne mică” este prima poveste românească ilustrată despre alăptare prelungită şi înţărcare blândă. Începută ca o poveste spusă între patru ochi – ai steluţei şi ai mei – a fost adoptată de comunitatea care i-a finanţat publicarea în campania de crowdfunding.

Mai bine de jumătate din tirajul finanţat prin crowdfunding este rezervat acelora care au investit în acest proiect. Pentru că numărul de cărţi disponibile este prea mic pentru a fi distribuit în vreo librărie, cartea se poate comanda doar online.

Cum poţi să comanzi cartea “Doar ţiţi rămâne mică” ?

Poţi comanda cartea completând formularul acesta:

Cât costă cartea “Doar ţiţi rămâne mică” ?

Cartea costă 30 de lei şi toate comenzile se expediază cu plata ramburs.

Comenzile de minim 10 exemplare se livrează gratuit prin curier

 

Cum de gestiunea comenzilor se ocupă o singură persoană, respectiv eu, contez pe înţelegerea şi răbdarea ta.

Facebook Comments

Comments

comments

You might also like

No Comments

Leave a Reply