Loading...

“Doar ţiţi rămâne mică” e gata să pornească spre voi

Coperta Doar titi ramane mica

STOC EPUIZAT!

Cartea “Doar ţiţi rămâne mică” costă 30 lei / exemplar şi o poţi comanda completând formularul de mai jos.

Tariful de curierat de 20 lei este valabil pentru colete cu până la 2 cărţi. Coletele cu 3 – 7 cărţi sunt tarifate cu 24 lei.

Tariful de curierat este valabil pentru oraşele reşedinţă de judeţ, aflate în zona 0 a firmei de curierat. Pentru destinaţiile aflate în zona 1, tariful este mai mare cu 15 lei faţă de zona 0.

Toate comenzile se livrează cu plata ramburs.

Comenzile de minim 10 exemplare se livrează gratuit prin curier.

Datele personale solicitate de formular sunt necesare pentru procesarea comenzii. Numele complet este necesar atât pentru facturare, cât şi pentru identificarea ta la oficiul poştal ori la recepţionarea coletului prin curier. Adresa de livrare este necesară pentru livrarea coletului. Numărul de telefon este obligatoriu pentru livrările prin curier şi opţional pentru cele prin Poşta Română, care are serviciul de avizare telefonică a destinatarului. Adresa de email este necesară pentru a-ţi putea trimite informaţii despre expedierea coletului – data expedierii, numărul documentului de transport, link pentru urmărirea coletului. Completând chestionarul, eşti de acord să folosesc aceste date personale în scopurile menţionate mai sus. Nu voi folosi aceste informaţii în alt scop decât cel legat de procesarea comenzii.

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

You might also like

No Comments

Leave a Reply